opleidingsschool

Tabor College participeert in de Regionale academische Opleidingsschool West-Friesland. Dit is een samenwerkingsverband van het gehele voortgezet onderwijs in West-Friesland en drie lerarenopleidingen. De Regionale academische Opleidingsschool West-Friesland richt zich op de ontwikkeling van het opleiden in de school en biedt aankomend onderwijspersoneel passende leerwerktrajecten. Personeelsleden die daar belangstelling voor hebben, kunnen worden opgeleid als werkbegeleider.
Meer informatie over de opleidingsschool vindt u op www.rowf.nl.

Informatiebijeenkomst “Leraar worden in het voortgezet onderwijs!”

Droom je van een andere baan? Zie je jezelf wel voor de klas staan? Of ken je iemand die dat goed zou kunnen? “Leraar worden in het voortgezet onderwijs!” is een bijeenkomst voor mensen die erover denken een carrièreswitch te maken en in de toekomst als leraar willen gaan werken. Op 6 februari is er een informatiebijeenkomst in Hoorn, dezelfde bijeenkomst wordt op 13 februari in Alkmaar georganiseerd, van 19.00 tot 22.00 uur. Er zullen mensen zijn die deze stap eerder hebben gezet en over hun ervaring kunnen vertellen. Ook geven UvA, VU en HvA informatie over de scholing die mogelijk is, en er is een presentatie over arbeidsvoorwaarden en perspectief.

http://www.rowf.nl/
http://www.rowf.nl/agenda/leraar-worden-voortgezet-onderwijs/
https://heldenvoordeklas.nu/

De bijeenkomst wordt georganiseerd door de opleidingsscholen ROWF en AONHW. Opleidingsscholen (een samenwerkingsverband tussen lerarenopleidingen en VO-scholen) verzorgen stages voor toekomstige leraren.

Tabor College bestaat uit drie locaties: