Werken bij ons

'In respect samen op weg naar steeds beter'

Het Tabor College is een actieve scholengroep met ruim 3600 leerlingen. Op drie verschillende locaties worden vrijwel alle vormen van voortgezet onderwijs aangeboden: van vmbo tot tweetalig gymnasium. Op d’Ampte (VMBO), Oscar Romero (mavo-havo-vwo) en Werenfridus (havo-atheneum-gymnasium) zijn circa 430 personeelsleden werkzaam. 

Wij zijn op zoek naar jou! 
Op het Tabor College bieden we innovatief en goed onderwijs in een veilige omgeving. Maatwerk vinden we belangrijk, geen kind is immers hetzelfde. Zowel leerlingen als medewerkers dagen we uit om het beste uit zichzelf te halen. We vinden het belangrijk om respectvol samen te werken en om te blijven leren en ontwikkelen om zo van en met elkaar te leren. Voor het Tabor College en onze scholen geldt dan ook: ‘in respect samen op weg naar steeds beter’. 

Herken jij je in wat wij belangrijk vinden en denk je dat het Tabor College bij je past? Bekijk dan onze vacatures

Meer over ons!
Het Tabor College wortelt in de katholieke traditie. De drie locaties geven op hun eigen specifieke wijze invulling aan de identiteit, waardoor zij een eigen sfeer en cultuur hebben. Het enthousiaste team van docenten, ondersteunend personeel en directies staat borg voor goed onderwijs in aantrekkelijke en moderne (net verbouwde) gebouwen. De ICT-infrastructuur is hypermodern en toekomstproof!

Goed voor elkaar 
Het Tabor College kenmerkt zich door een sterke betrokkenheid en professionaliteit. We zorgen graag goed voor onze medewerkers en willen graag dat jij in je kracht staat en je goed voelt in je functie. Daarom bieden we naast diverse scholings- en opleidingsmogelijkheden onder meer een duurzaam inzetbaarheidstraject en kan elke Tabor-medewerker meedoen aan het sportieve Active life-programma. Wil je meer weten over wat we jou te bieden hebben? Neem contact op met Mariëtte Scholten, via telefoonnummer 0229-283555, of lees meer op Werken bij het Tabor College

Stel je vragen aan:
Mariëtte Scholten, afdeling P&O

Tabor College bestaat uit drie locaties: