Aanmelden Tabor X-Tra!

Aanmelden doe je zo!   

Ouder(s)/ verzorger(s) ontvangen bij de start van een Tabor X-Tra! cursusronde een mail met een link voor het aanmelden voor alle Tabor X-Tra! activiteiten. Voor de diverse cursussen is een beperkt aantal plekken. Toewijzingen van deze plekken vindt plaats op volgorde van aanmelding, dus zorg dat je er op tijd bij bent.

De inschrijving voor de volgende cursusronde opent op 2 oktober en loopt tot en met 7 oktober. Je ouder(s)/ verzorger(s) ontvangen de inschrijflink op 30 september. De cursussen zelf starten na de herfstvakantie. Ben je benieuwd wat er deze cursusronde op het programma staat? Je vindt de cursussen onderaan deze pagina.

Goed om te weten

Deelname aan de activiteiten is voor het schooljaar 2022-2023 gratis, met dank aan het Nationaal Programma Onderwijs. Maar let op: je kunt je aanmelden voor één activiteit en aanmelden = meedoen! 

Mocht een cursus om welke reden dan ook niet doorgaan, dan krijg je daar bericht van. Worden er gedurende het jaar nieuwe cursussen aan het aanbod toegevoegd, dan ontvang je een nieuwe link. 

Is de mail niet binnengekomen, neem dan contact op met de administratie.

Algemene voorwaarden

  • Bekijk goed waar en wanneer je verwacht wordt voor de Tabor X-Tra! activiteiten, want aanmelden = meedoen.
  • Het Tabor College behoudt zich het recht voor om de cursus niet door te laten gaan bij onvoldoende aanmeldingen en/of in andere voorkomende gevallen. Als dit het geval is, nemen we hier zo snel mogelijk contact over op. 
  • Alle genoemde informatie en data op deze website zijn onder voorbehoud van typefouten.

 

Tabor College bestaat uit drie locaties: