Aanmelden Tabor X-Tra!

AANMELDEN DOE JE ZO!      

Ouder(s)/ verzorger(s) ontvangen bij de start van een Tabor X-Tra! ronde een mail waarin een link staat waarmee direct kan worden aangemeld voor alle activiteiten van Tabor X-Tra! Via deze link van Wis-Collect kan ook direct via iDEAL worden betaald. Alleen bij een geslaagde betaling, is inschrijving gegarandeerd. 

Mocht een cursus om welke reden dan ook niet door kunnen gaan, dan wordt u daarover persoonlijk geïnformeerd. Het betaalde bedrag wordt in dat geval zo spoedig mogelijk aan u geretourneerd. Worden er gedurende het jaar nieuwe cursussen aan het aanbod toegevoegd, dan ontvangt u een nieuwe link. 

Mocht u deze mail niet hebben ontvangen, neem dan contact op met de afdeling Applicatiebeheer van het Tabor College: applicatiebeheer@tabor.nl, 0229 - 283 527. 


ALGEMENE VOORWAARDEN

  • Alle genoemde informatie, data en prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van typefouten.
  • Het Tabor College behoudt zich het recht voor, om bij onvoldoende aanmeldingen en/of in andere voorkomende gevallen, geen doorgang aan één of meerdere cursussen en/of periodes te geven. Indien een cursus geen doorgang heeft zal het Tabor College u hierover zo spoedig mogelijk informeren en het betaalde lesgeld aan u restitueren.
  • In alle andere voorkomende gevallen kan er geen restitutie van gelden plaatsvinden. 

 

Tabor College bestaat uit drie locaties: