Aanmelden Tabor X-Tra!

AANMELDEN DOE JE ZO!      

Ouder(s)/ verzorger(s) ontvangen bij de start van een Tabor X-Tra! ronde een mail waarin een link staat waarmee direct kan worden aangemeld voor alle activiteiten van Tabor X-Tra! Via deze link van Wis-Collect kan ook direct via iDEAL worden betaald. Alleen bij een geslaagde betaling, is inschrijving gegarandeerd. 

Mocht een cursus om welke reden dan ook niet door kunnen gaan, dan wordt u daarover persoonlijk geïnformeerd. Het betaalde bedrag wordt in dat geval zo spoedig mogelijk aan u geretourneerd. Worden er gedurende het jaar nieuwe cursussen aan het aanbod toegevoegd, dan ontvangt u een nieuwe link. 

Mocht u deze mail niet hebben ontvangen, neem dan contact op met de afdeling Applicatiebeheer van het Tabor College: applicatiebeheer@tabor.nl, 0229 - 283 527. 

Aanvullende informatie: 

Mocht de actuele situatie rond het coronavirus aanleiding geven voor het vooraf annuleren van de cursussen, dan worden de cursuskosten gerestitueerd. De kosten voor eventueel gemiste lessen kunnen niet worden teruggevorderd.

ALGEMENE VOORWAARDEN

  • Alle genoemde informatie, data en prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van typefouten.
  • Het Tabor College behoudt zich het recht voor, om bij onvoldoende aanmeldingen en/of in andere voorkomende gevallen, geen doorgang aan één of meerdere cursussen en/of periodes te geven. Indien een cursus geen doorgang heeft zal het Tabor College u hierover zo spoedig mogelijk informeren en het betaalde lesgeld aan u restitueren.
  • In alle andere voorkomende gevallen kan er geen restitutie van gelden plaatsvinden. 

 

Tabor College bestaat uit drie locaties: