Aanmelden Tabor X-Tra!

Aanmelden doe je zo!   

Ouder(s)/ verzorger(s) ontvangen bij de start van een Tabor X-Tra! cursusronde een mail met een link voor het aanmelden voor alle Tabor X-Tra! activiteiten. Voor de diverse cursussen is een beperkt aantal plekken. Toewijzingen van deze plekken vindt plaats op volgorde van aanmelding, dus zorg dat je er op tijd bij bent.

De inschrijving voor de volgende cursusronde loopt van 11 t/m 14 april 2023. Je ouder(s)/ verzorger(s) ontvangen de inschrijflink een paar dagen van tevoren. De cursussen zelf starten na de meivakantie. Ben je benieuwd wat er deze cursusronde op het programma staat? Je vindt de cursussen onderaan deze pagina.

Goed om te weten

Deelname aan de activiteiten is voor het schooljaar 2022-2023 gratis, met uitzondering van surfen en zeilen. Dat we de andere cursussen gratis kunnen aanbieden, is met dank aan het Nationaal Programma Onderwijs. Als je toch iets wilt bijdragen, mag je altijd een donatie doen voor onze actie voor de slachtoffers van Turkije en Syrië. Alle informatie en de donatielink vind je op deze pagina: tabor.nl/aardbeving.

Let op: je kunt je aanmelden voor één activiteit en aanmelden = meedoen! Er wordt van je verwacht dat je er iedere cursusmiddag bij bent. Bekijk van tevoren dus goed de data en tijden van de cursussen.

Veelgestelde vragen

 1. Wanneer krijg ik de inschrijflink?
  De brief met de link wordt de week voor de inschrijving alvast verstuurd, maar de link werkt vanaf de officiële start van de inschrijving: 11 april 2023, iets na middernacht. Zo opent de link voor alle leerlingen tegelijk. 
 2. Hoe kan het dat ik geen inschrijflink heb ontvangen?
  Eén ouder/verzorger ontvangt de link. Het is een mail van WIS Collect, check voor de zekerheid ook de spam als de mail niet binnen is. Is de mail écht nergens te vinden? Neem dan contact op met de administratie. 
 3. Ik heb de vorige cursusronde al meegedaan, mag ik me dan nu inschrijven voor een andere cursus?
  Dat mag, maar wel pas vanaf 13 april. Als er nog plekken over zijn, ben je van harte welkom. 
 4. Kan ik me twee keer inschrijven voor dezelfde cursus?
  Dat mag, maar hier geldt hetzelfde als bij de vorige vraag: wel pas vanaf 13 april. Als er nog plekken over zijn, ben je van harte welkom. 
 5. Wat als er te weinig inschrijvingen zijn?
  Als er niet genoeg animo is, moeten we de cursus helaas laten vervallen. Je ontvangt hier op tijd bericht van. 
 6. Wanneer zijn de cursussen?
  De cursussen starten na de meivakantie en duren bijna allemaal zes weken. De precieze data staan bij de cursussen zelf vermeld.

Algemene voorwaarden

 • Bekijk goed waar en wanneer je verwacht wordt voor de Tabor X-Tra! activiteiten, want aanmelden = meedoen.
 • Het Tabor College behoudt zich het recht voor om de cursus niet door te laten gaan bij onvoldoende aanmeldingen en/of in andere voorkomende gevallen. Als dit het geval is, nemen we hier zo snel mogelijk contact over op. 
 • Alle genoemde informatie en data op deze website zijn onder voorbehoud van typefouten.

 

Tabor College bestaat uit drie locaties: