Landelijk vmbo-congres op d'Ampte op 7 december

Landelijk vmbo-congres op d'Ampte

Meer aandacht voor het vmbo is hard nodig. Net als meer investeringen in deze kansrijke onderwijssoort om op een kwalitatief goede en eigentijdse manier aan te sluiten bij de (technologische) ontwikkelingen in de maatschappij.

Wilt u op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen in het vmbo? Wilt u met eigen ogen zien en ervaren welke kansen het (nieuwe) vmbo te bieden heeft en welke mogelijkheden de arbeidsmarkt in de toekomst biedt? Wilt u de samenwerking onderwijs-bedrijfsleven versterken? Wilt u meer weten over talentontwikkeling of heeft u adviezen aan de politiek om het vmbo te versterken? Bezoek dan het congres Kansrijk vmbo op 7 december 2016.

Voor wie?

Het congres is bedoeld voor iedereen die belangstelling heeft voor goed vmbo. Of u nu werkzaam bent in het primair of voortgezet onderwijs (vmbo), mbo, het (regionale) bedrijfsleven of de (lokale of regionale) overheid, u bent van harte welkom. Let op: het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij!

Programma Kansrijk vmbo

12.15 Inloop en lunch
13.00 Opening congres met Bart Kiers
13.20 Peter Heerschop: Kansrijk vmbo
14.05 Workshops & lezingen (ronde 1)
15.10 Victor Lamme: Effect van praktijkvakken op leren
15.50 Workshops & lezingen (ronde 2)
16.40 Tom van 't Hek: Talentontwikkeling
17.30 Afsluiting congres met Bart Kiers
17.40 Hapje, drankje

Meer informatie en het laatste nieuws over het congres. Een week voor aanvang van het congres vindt u daar ook het totale overzicht van workshops en lezingen.

Tabor College bestaat uit drie locaties: