Nieuwe leden Raad van Toezicht

Nieuwe leden Raad van Toezicht

Op 1 januari j.l. zijn mevrouw Elma de Koekkoek RA en de heer drs. Erik Jager benoemd in de Raad van Toezicht van Tabor College. De Raad van Toezicht is blij met de benoeming van deze nieuwe leden die hun brede expertise willen inzetten voor innovatief en goed onderwijs.

“Als je geen dromen hebt, heb je geen toekomst”

Elma de Koekkoek is registeraccountant en werkzaam bij de Provincie Noord-Holland als Coördinator Interne Controle. Hiervoor was zij onder meer werkzaam voor de Gemeente Purmerend, PwC en KPMG. Elma is tevens lid van de Raad van Commissarissen van FC Volendam en was tot voor kort lid van de Raad van Toezicht van het Atlas College en de Stichting Onderwijshuisvesting Hoorn. In haar werk als adviseur en toezichthouder is Elma gericht op de financiële kansen en mogelijkheden om het onderwijs van Tabor op alle mogelijke manieren zo goed mogelijk te faciliteren.

“Sta open voor andere perspectieven”

Erik Jager is van huis uit organisatiesocioloog en is partner/vennoot van het in Amsterdam gevestigde organisatieadviesbureau Entrance. Hij is actief als organisatieadviseur en interim manager en is gespecialiseerd in human resource management en organisatieontwikkeling. Erik is tevens lid van het bestuur van de Stichting Cinema Oostereiland en Stichting Cinema Enkhuizen. In zijn werk als adviseur en toezichthouder is Erik op zoek naar verbinding, transparantie en innovatie. Hij staat open voor nieuwe inzichten en andere perspectieven ook over de bestaande grenzen heen.

Tabor College bestaat uit drie locaties: