Helden in de zorg, bedankt!

“Onze zorgprofessionals leveren een topprestatie"

Geplaatst op 26-03-2020

Alsema van Duin Notaris & Juristen en het Tabor College Hoorn steunen de helden van de zorg in het Dijklander Ziekenhuis. Sinds donderdagochtend hangt er een spandoek aan het gezamenlijke bedrijfspand aan de Maelsonstraat om zo de overburen een hart onder de riem te steken. 

Het is een klein maar warm gebaar richting het zorgpersoneel dat aan de overkant van de straat keihard aan het werk is in de strijd tegen het coronavirus. Pieter Alsema, notaris bij Alsema Van Duin Notaris & Juristen: “Onze zorgprofessionals leveren een topprestatie onder buitengewoon moeilijke omstandigheden. Door middel van dit spandoek spreken wij hiervoor onze grote waardering en dank uit, en wensen wij onze overburen veel sterkte in deze strijd.”

Merel de Nijs, communicatiemedewerker van het Tabor College: "Wij hebben dit initiatief direct omarmd. Ook op onze locaties d'Ampte, Oscar Romero en Werenfridus merk je dat het leeft. Medische hulpmiddelen als labjassen, handschoenen, laboratoriumbrillen en desinfectiemiddel zijn door onze locaties geschonken aan het Rode Kruis en zullen gaan naar daar waar de nood het hoogst is." Het Dijklander Ziekenhuis heeft inmiddels gereageerd op deze blijk van waardering. "Wij waarderen het zeer dat onze buren op deze wijze een compliment geven en hun steun uitspreken", laat het ziekenhuis weten in een reactie. 

Tabor College bestaat uit drie locaties: