Camera acteren

Prijs: € Deelname is gratis

Ben je niet bang voor de camera? Word jij dolenthousiast als iemand een filmpje aan het maken is en ren je dan meteen naar de camera toe? Ben je niet bang om je emoties te uiten en wil je leren acteren voor de camera? Geef je dan nu op voor de cursus camera acteren. 

In deze cursus gaan we de eerste vier lessen werken aan de basistechniek van het acteren. Wanneer we deze onder de knie hebben komt in les vijf de camera erbij. Je leert de fijne kneepjes van het camera acteren door een tekst en je mimiek te onderzoeken en geloofwaardig en realistisch te acteren. De lessen voor de camera worden klassikaal individueel gecoacht. Dit betekent dat er klassikaal aan jouw individueel feedback en opdrachten worden gegeven die je vervolgens uitvoert.

In de laatste les nemen we een korte scène van een minuut op die je alleen speelt. Je ontvangt jouw actiemoment van acteren voor de camera digitaal!

Ook enthousiast geworden? Schrijf je nu in!

Data 
10-17-24-31 mei en 7-14 juni

Tijd
15.00 - 16:00 uur

Locatie
Theater Tabor College, Werenfridus

Aanmelden
Aanmelden voor deze activiteit kan niet via deze website. Je ouder(s)/ verzorger(s) ontvangen een inschrijflink op 11 april waarmee je je vanaf 12 april kunt aanmelden. 

Vragen?
Neem contact op met Rob Hoekstra, coördinator Tabor X-Tra! 
Hij beantwoordt je vragen graag. 

* Bij inschrijving voor deze activiteit wordt er van je verwacht dat je alle data aanwezig bent.

 

 

Tabor College bestaat uit drie locaties: