Masseurs leggen Werenfridus-medewerkers in de watten

Geplaatst op 06-10-2021

Dinsdag 5 oktober was het De dag van de leraar. Werenfridus zette alle medewerkers daarom maandag 4 oktober en dinsdag 5 oktober in het zonnetje. De schoollocatie had masseurs uitgenodigd die alle medewerkers een stukje ontspanning bezorgden.

Bijzonder is dat de masseurs in kwestie een visuele beperking hebben. Zij zijn werkzaam voor The Chairmen at Work. Het idee achter deze organisatie ontstond toen de oprichter van het bedrijf ontdekte dat er bij mensen met een visuele beperking met een eigen massagepraktijk, onevenredig veel tijd ging zitten in het werven van klanten. Hierdoor bleef er te weinig tijd en energie over voor het masseren zelf.  

The Chairmen at Work neemt masseurs met een visuele beperking de werving van klanten uit handen. Zij leggen de contacten met het bedrijfsleven, waardoor de masseurs zich kunnen toeleggen op het uitoefenen van hun vak: het geven van massages en het bieden van inspiratie op de werkvloer. 

Werenfridus sloeg met de aanwezigheid van The Chairmen at Work op de locatie twee vliegen in één klap: de school ondersteunde het initiatief van harte en de onderwijsmedewerkers krijgen een verdiend 'extraatje'.

En dat haalde de krant!

Tabor College bestaat uit drie locaties: